TOP-TOY

Butikschef til BR i Odense

Butikschef søges til et seriøst sjovt job i Nordens største legetøjskæde

BR butikken i Odense, Kongensgade 

Hvem er du?
Som person er du selvmotiverende og har lyst til at yde den bedste kundeservice. Det er vigtigt, at du kommer med et stort drive og overbevisende gennemslagskraft.

Samtidig er det vigtigt, at du brænder for at være leder og går foran som et godt eksempel for dine medarbejdere både i forhold til kundefokus samt drift af butikken. Du har en høj arbejdskapacitet, er positiv, energisk, handlekraftig og dygtig til at motivere og inspirere.

Ansvarsområder
Du kommer til at stå med ansvaret for hele butikken, og det betyder blandt andet, at du er parat til at yde en indsats, så butikken altid fremstår præsentabel. Du skal være med til at promovere kampagner og salgsfremstød i butikken i samarbejde med vores marketingafdeling. Derudover skal du løbende følge op på lønninger, svind og butikkens nøgletal samt afholde ansættelses- og udviklingssamtaler.

Hvem er du?
Du er forretningsorienteret og har evt. et par års praktisk erfaring fra detailhandlen eller anden konceptdrevet virksomhed. Det er vigtigt, at du brænder for ledelsesopgaven, er optaget af at yde fantastisk kundeservice og finder det naturligt at engagere dig i mennesker.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi tilbyder dig en udfordrende og varieret hverdag i Nordens største legetøjskæde. Vi har fokus på at træne og udvikle vores ansatte på alle niveauer, og du kommer til at arbejde i en moderne og international virksomhed og med et kompetent hold i ryggen, der er parat til at bakke dig op samt give dig den nødvendige oplæring, for at du kan navigere inden for rammerne af vores BR koncept.

Vil du lege med?
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte salgschef Steen Thomsen på tlf. 5139 3852

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv hurtigst muligt og senest 4. oktober 2017.

Vi indkalder dog løbende til samtale, så skriv til os med det samme.

Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
04-10-2017
Arbejdssted:
Odense
Region:
Region Syddanmark
Yderligere oplysninger fås hos:
Steen Thomsen
Mobil: +45 5139 3852

Hjemmeside:
http://www.br.dk